new

Sunday, July 31, 2011

sahur pertama..

Hm..sedar tak sedar dah masuk bulan puasa dah..
Dah start puasa dah ni..
Azan subuh dah pun berkumandang..
Sahur pertama aku tahun ini bersama housemate tersayang..
Rajin plak la kan nak masak..
Masak biasa-biasa je..
Nasi goreng, sardin and telur dadar..
Tu pun dah cukup bersyukur dapat makan..huhu
Yang penting puasa jangan sengaja nak tinggal...

Lagi best kalau dapat bersahur dengan family
macam orang tu..masakkan untuk family..
Bagus betol orang tu, untung sape dapat die..
Tapi dia dah berpunya..huhu
(^_^)

Hari ni cam seronok and meriah je bersahur,
esok lusa tahla..
Hari first je excited pastu jadi malas..
Tu dah menjadi kebiasaan la setiap tahun..
lain la kalau duduk dekat umah, hari-hari kena sahur..

Apa-apa pun,
tujuan sebenar dekat sini adalah nak ucapkan
selamat berpuasa buat semua..
Have a nice Ramadhan..
(^_^)

4 comments:

xerox_91 said...

:)...

like part yg ni...

"Lagi best kalau dapat bersahur dengan family
macam orang tu..masakkan untuk family..
Bagus betol orang tu, untung sape dapat die..
Tapi dia dah berpunya..huhu
(^_^)

miera azzudin said...

haha...ske die ya..:P

>Misz Farah..?< said...

hahaha..korang ni sweet la pulak.. =)

nk doodle free tak? nak laa nak laa.. jemput ke blog kte plak ea? =)

miera azzudin said...

fera: nak nak...huhu