new

Sunday, September 19, 2010

Assalamualaikum semua...

Hari aku mulakan blog baru aku...
Actually aku malas nak buat blog tapi kadang-kadang bosan taktau nak buat ape sekurang-kurangnye adela benda aku nak buat sekarang ni...

Mula-mula sekali aku nak perkenalkan diri aku..

Nama  : Nur Azmira binti Ahmad Azzudin
Asal    : Teluk Intan, Perak

masih lagi belajar di UiTM Penang untuk semester yang ke-3 tahun ini..
Alahamdulillah setakat ini takde paper repeat..huhu

Aku seorang yang sangat simple..
Tak susah nak berkawan dengan aku..
Itupun sebab seseorang yang berjaya mengubah aku untuk jadi lebih baik...
Kalau dengan kawan aku suka buat lawak sebab aku suka tengok diorang gelak and tersenyum..
Aku tak suka suasana yang tegang..buat aku pening kepale je nanti..
Setakat ini alhamdulillah aku mempunyai kawan-kawan yang baik dan sangat happening..

Pasal study plak, aku belajar di UiTM Penang dalam course pengurusan pelancongan..
Kenapa aku amik course ni???
First sebab aku nak larikan diri dari subjek sains coz aku rase cukup pening kepale dengan subjek tu..
cukup la masa kat sekolah dulu..
Second sebab aku memang minat nak tau tentang negare orang lain..ape yang specialnye tempat tu hingga jadi tumpuan orang..
So inilah yang aku buat dengan berada di UiTM Penang..

About my family...
Aku merupakan anak ke 6 dari 7 orang adik beradik..
Aku ade 4 orang abang, seorang kakak and seorang adik perempuan..
Orang selalu takut nak kacau aku coz aku ade ramai abang...haha..bagus la tu..tenang hidup aku..
Abang-abang aku semua perangai gila-gila..
Seronok ade abang macam diorang..
Diorang sangat menjaga aku..
Thanks kat diorang yang sangat sporting and baik hati...huhu
Kakak tak berape nak rapat sangat, yela die kawin awal sangat so kasih sayang die lebih kat laki die jela..
Hahaha..
Aku rapat dengan adik aku..biasala kan dah name pun perempuan mesti rapat dengan adik perempuan die..haha..
Almost everything adik aku tau tentang aku dan begitula sebaliknye..
Ade mase lapang je kitorang slalu bergossip..haha

Ok la.. itu saje untuk perkenalan kita..
Ade mase kita mengarang la...huhu

4 comments:

ell said...

Nice blog for the new...=)

xerox_91 said...

amboi, cepatnya dia buat blog...
hahahah..
:P

miera azzudin said...

biasala... dah org tu suruh wat..

xerox_91 said...
This comment has been removed by the author.