new

Saturday, April 23, 2011

Dah addicted pulak dah...

Dalam ketensionan study untuk final exam yang
tak habis-habis lagi ini...aku cuba nak mereleasekan
ketensionan tu dengan berblogwalking..
Sambil-sambil berblogwalking aku dengar la lagu-lagu
yang aku rasa best nak dengar...
Macam-macam lagu aku dengar and try nak discover..
Aku sendiri pun pening...haha

Masa aku dok busy-busy berblogwalking..(bukan nak sibuk study..haha)
Aku jumpa satu blog ni..Khairul azkar.. Best blog die..
Sebab banyak gambar-gambar yang menarik dan cantik..
Aku pun dok usha blog die and terjumpa plak pasal 
Najwa latif.. segadis youtube...
Aku pernah dengar pasal die dulu tapi aku tak
cari sapa die tu coz malas sikit nak amik tahu dulu...
Now i know who is najwa latif...
Well now aku addicted nak dengar lagu-lagu die...
Best kot suara die...walaupun masih muda tapi 
sangat berbakat and pandai main gitar..
Jeles la..nak belajar main gitar la pas ni...huhu

Kat bawah ni die punya video..
Best sangat dengar lagu dia...
Sweet je aku rasa...
Antara video yang paling aku suka antara banyak-banyak
video yang die buat...


And nak gak sertakan lirik lagu die..haha


Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati

lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya
jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati
kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita



P/s: lagu ini untuk mr pink panther..(^.^)

5 comments:

M.H.M.Z said...

Miera junior apis kan? tak pernah jumpa pon.. huhu~

miera azzudin said...

Aah..klu jmpe pn x kenal kot...
Miera slalu je nmpak abg apis..huhu

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

xerox_91 said...

:) Thanx...

p/s : bagi pihak pink panther yg berada di peranchis..

miera azzudin said...

Oo..die katt peranchis ek...kim salam ek..huhu