new

Saturday, February 12, 2011

Nak jugak la...

Tadi masa dok berblogwalking...
Terbaca la entry oleh seorg yg
comel(sila klik disini tok membaca) itu...
Die menceritakan tntg kekasih hatinya...
Iaitu hp2 yg pernah die gne...
So aku nk la jugak menceritakn hp2 
yg pernah aku gne
Tp ayat aku xla sedramatik die..
Aku x romantik ler...Aku slalu gne ayat 
skema je..huhu..(skema ke)

Aku start ade hp ble aku nk masuk 
form 4...Maknenye pas abis pmr le..
Aku share duit ngan adik aku...
Ktrg ble senyap2 la kiranye..
Takut kat parents ktrg if diorg x bg...
Tapi x pernah tye pn kat diorg 
sama ade diorg bg ke x...
Huhuhu..pelik je kn...
So end up kitrg ble la hp pling famous time 2...
Agak2 korg ape ek???
Haha...mestila hp 3310..
Nme lainnye 33 sekupang..huhu
Skrg ni hp cm 2 dh xde dh....


                         ni la rpe hp 2 bg yg dh lpe ye...

After hp ni rosak gara2 adik aku 
masukkn ke dalam megi kari...
Aku tukar hp ke hp 2600..
Hp murah2 je..
Hp 2 pling lame berbakti pd aku...
Almost 2thn...
Simple je hp 2...
Yela, hp dak skola kn...
Wat pe nk mahal2...
Bdak2 ni slalunye nk msj je pn...hehe


                    ni la second hp aku...nokia 2600

Disebabkan aku dapat keputusan yg 
agak baik mase pmr aritu...
Abg sulung aku bg aku hp baru...
Sgt seronok...tapi hp 2 aku pakai sekejap je...
Aku hilangkannye...
Xtau pi mane...Sedih sgt2....huhu
Abg aku bg hp nokia 6260..
Aku sgt2 sedih ble hp 2 ilang...
Tapi xpela...bkn rezeki aku kot...


                               nokia 6260

Disebabkn aku menggedik nk 
hp baru so aku gne duit aku sendri tok
bli hp baru...coz hp 2 agak bengong2 skit...
So aku pn menggunaknla hp 2600 classic...
Lebih kurg je cm yg lame kn..huhu
Xtaula knape aku nk bli hp 2...
ok la hp 2...aku still gne smpai skrg...
Almost 3 thn aku dh gne hp 2...
Hp paling x bermasalah bg aku...
Syg sgt dgn hp 2..muahh...:)



                 i la hp kesygn aku 2...huhu..byk berjasa..

Ble dh masuk semester pertama di UiTM...
Aku pn terniat nk ade hp baru lg...
Aku pn g survey hp n terbeli hp 
sony la plak...biasenye aku bli hp nokia je...
Tapi saje la...nk kn pembaharuan...hehe
Al kisahnye aku pn bli hp W508..
Aku sgt tertarik dgn design yg ade...
So sweet...tambah2 yg ade rama2 2...
Hp 2 menjadi hp yg sgt aku suka n 
jd hp ksygn aku...
Walaupn die x cukup sifat tp aku berpuas hati...
Hehehe...


Last year, hp aku yg kat atas ni rosak...
Mmg aku tension gle2...
nk nangis pn ade...
Hp yg aku syg sgt2 ni rosak...
Aku pkai la hp lame aku balik...
aku pakai hp 2600 2 balik...

Aku tekad xnk ade hp pas 2...mlas coz asyik
rosak n ilang je...
Mak aku dgn baik atinya telah membelanja aku
hp baru..seronok sgt2...pada mulanya 
cm xnk tp terima gak la...
yela hp aku yg lame 2 pn dh teruk sgt...
Mak aku belikan hp nokia C3...
Hp yg aku dok usha2 slame ini...:)


4 comments:

>Misz Farah..?< said...

hehe...sejarah hp kte lebey kurang. sah kte ade jodoh. hehehe.. ;)

miera azzudin said...

hehe..sgt teruja...hp kte same lak 2...

xerox_91 said...

Isyk fera ni, asyik nak sama jer dgn org...haiyo...

miera azzudin said...

biala die...best pe sme2...