new

Thursday, February 10, 2011

Sini ade hantu woi...lari!!!!!!

Rase cam klaka je tajuk entry aku arini...
Hahaha...ini semua gara2 aku n myhousemate 
tercinta iatu fauzan n ain which is my best 
buddies ever..Huhu...(puji baik pye..)
Kitorg gi tgk wayang smlm..
Which is cte SINI ADA HANTU...huhu
Scary x tajuk die???


Xtau la knape aku rase tringin gle nk tgk cte
2 sedangkan aku baru je dgr 
tntg cte 2 mase kat dlm kelas 
Miss Aliaa ari rabu aritu...
Sblm 2 aku xtau pn cte 2 wujud...
Ade sumthing yg wat aku 
tertarik ngan tajuk cte 2...
So aku pn mula la check kat cinema online..
Tgk if cte 2 ade kat jusco ataupn x...
Luckly ade...oh yeah...(wt aksi gedik skit bace ayat 2)
Aku pn ape lg...ajak la kwn2 tersygku itu...
Mereka pn sudilah..haha...


Smpai2 je jusco ari nk ujan...
Bkn nk ujan, mmg dh ujan dh pn...
Ujan rintik2...Lpas ain park kereta 
kitorg pn menuju laju ke dalam jusco..
Masuk2 je trus g beli tiket,
takut tiket abis...biasela kn ari 1st ditayangkn
msti slalunye rmai...
Pas bli tiket trus g mkn coz x mkn
pape dari pg smpaila ke ptg tersebut...
Dalam keadaan dilema kami 
ke foodcourt coz xtau nk mkn ape...
Smpai2 je kt ctu aku ternmpak la 
tomyam kat menu yg ade...so aku pn orderla..


Nk dijadikan ceritanye...
Aku terkejut doe aku mkn abis..
Cuma tomyam je x abis coz masam sgt..huhu
Yela, aku ni slalu mkn x abis...
Slalu kne marah ngan pojan coz x 
abiskan mknn...
Aku slalu bg alsan yg perut aku ni kecik...haha
Aku pn xtau betol ke x...agaknye la kot...:P


Dalam kul 6.15pm...kitrg bertolak ke 
cinema...(ayat xleh blah..huhu)
Ni la saat2 yg dinanti2kn...
Belum start cte lg dh gelak2
coz mamat kat depan ktrg dok sendawa kuat gle...
Haha..klaka gle...


1st impression aku kat cte 2
juz same cm cte lain...
Cte typical melayu...rpe2nye
sangkaan ku meleset sme sekali...
Sumpah best cte 2...
X sngka ade cte melayu yg leh wt aku 
ketawa terbahak2 smpai xleh stop..
Klaka gle....sumpah x tipu...
Org dalam panggung 2 pn dok gelak2 
bkn aku sorg je k...
Klu aku gelak sorg2 t org ingat aku gle 
plak...bahya 2...tp xkn la aku nk wat cm 2...
Gle kau...huhu


Aku nk cte takut x best plak bg org2 yg bace
blog aku ni yg belum tgk lg...dn teringin nk tgk...
T jadi x suspen plak...
So aku juz bgtau 1 scene yg paling aku ske...
Scene dah nk abis 2...bg sape yg tgk,
diorg tau la...scene bisu tnpa suara...huhu
Aku smpai skrg ble tringat je rase nk gelak...
Mmg pelakon die sempoi je...haha
N aku cukup ske ble fasha sandha jd hantu...
mmg cukup sesuai waktu itu...huhu...:P


Meh aku tunjuk sikit scene dalam cte 2..
Skit2 jela tapi...
Xleh lebih2...nk tgk sendri la ek...haha




                          Poster filem tersebut...










                 Hantu cantik fasha sandha..hehehe


            ni la pelakon utama yg sgt best..salute u guy..huhu


Saya bg 4 bintang tok filem ini...
Kerana berjaya mmbuat sy gelak mase 
tgk cte ni...hahaha

1 comment:

ain hamiza said...

saya juga suke cerita ini! hahaha