new

Friday, March 4, 2011

Keinginan untuk makan dan makan...

Bangun2 pagi je perut dan berkeroncong macam2 lagu...
Ades...malasnye nak pegi membeli pape untuk dimakan...
so aku pun x beli pape tahan jela perut lapar...
pemalas betolkan aku ni...haha
Tapi dalam fikiran aku macam2 aku nak mkn...
Aku rase nak mkn KFC..nyum2...cm best je klu
dapat mkn ayam...plus KFC pye wedges yg mengancam 2...
Pergh...nikmatnye mkn....







snack plate yg sedap..huhu



cheesy wedges yg mengancam..huhuhu

Bestnye kalau dapat...
And aku terfikir plak nak makan cheese cake kat 
secret resipes...lama dah x mkn...
Dapat tiramisu pn ok jugak...bestnye...
Xleh lupa rase tiramisu yg sedap 2...
Leh meleleh air liur...huhu



ni la tiramisu yang aku nak 2..best sgt2..huhu



Ni plak marble cheese cake...bestnye...


And2...aku tringin jugak nak makan chicken spring
kat puncak mutiara...bestnye...
Walaupn harga die mahal tapi berbaloi2...huhu
Kenyang makan coz dapat ayam seekor ok die bg...
Wah dah cm org mengidam je aku ni...hehe



Ni la chicken spring itu...delicious..huhuhu


Ade lagi yang aku rase nak mkn...
Aku nak mkn sizzling...
Sizzling chicken noodle...
Kat jusco la yg paling dekat ngan umah aku 
tok dapatkan sizzling tu...huhu
Wah bestnye kalau dapat...hehe...



sizzling chicken noodle..best x???

Huh...bestnye makanan2 tu...
Haha...bagi yg membaca blog aku ni 
jgn lapar plak yea..hehe...:)




2 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

terliur manja

miera azzudin said...

Hehe..kte sendri bace entry kte ni pn dh terliur..haha