new

Thursday, March 10, 2011

Takleh tido...

Hm...jam dah kul 4.26 pg...aku still x tido 
lagi..knape yea???
X rase ngantok sgt pn...
Bukan kebiasaan aku tok x tdo time2 cm ni...
Tapi itulah yg terjadi skunk...


Tadi, mase teman myhousemate iaitu cik ain
g beli coolblog, rase tringin gle nk mkn
tutti frutty..tapi kat penang ni ade kat tesco sungai 2 je...
Aiyo...jauhnye...mmg harapan la nk mkn kan...
so cancel jela...
Kitrg g la mkn kat kedai makan sebelah 
petronas 2 je...tmpat fav kitrg..huhu...
Aku juz order bihun tomyam je coz xde slera
nak mkn nasi..xtau knape...


Abis je mkn trus balik...
Balik umah xtau nak wat pe aku menonton 
jela television tgk cte hantu kat tv3...
Terasa cm tv 2 tgk aku coz fikiran aku melayang
tah kemane mase tgk tv 2...
Byk sgt aku fikir malam ni...
Byk kata2 dr org2 yg rapat ngan aku bermain 
kat kepale aku ni...
wat aku rase serabut je...
Wat aku mula fikir bukan2 dan merepek ape yg x 
patut...contohnye update blog ngan 
entry yg tah pape ni...sengal je...


Aku xleh tdo ni pn sebab kan hal 2 la...
Masih aku x dapat lupakan...
Tbe2 aku jadi lapar and ain ngan baik atinye
bawak g mcd...mkn kat cne...
Ngan pojan skali...
Dok la kejap kat cne smbil smbg2...
Atleast aku dapat lupa sekejap ape yg aku 
fikir dari td...


Sekarang cm dah ngantok sikit so baik 
aku tdo sebelum aku fikir benda yg x sepatutnye aku 
fikirkan...
Nasib baik la esok xde kelas...good...:) 

1 comment:

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat tido

http://notamanjaku.blogspot.com/2011/03/awak-nak-minta-tolong-boleh-tak.html