new

Wednesday, March 16, 2011

Trip kelab mandarin..

Hari Sabtu lepas iaitu pada 12 march 2011, kelab mandarin UiTM
Pulau Pinang telah menganjurkan trip ke Pulau Pinang iaitu di pulau..
UiTM Pulau Pinang dekat seberang prai je, bukan dekat pulau tu..
So trip tersebut wajib disertai oleh pelajar-pelajar yang mengambil
subjek mandarin maka aku and housemate pun kena la pergi..
Memang aku rase excited gila nak pergi, taktahu la kenape..
Walaupun aku dah banyak kali pergi ke pulau tu tapi tetap rase
cam best je nak pergi...mugkin sebab trip pusing penang ni
adalah free so aku rase excited gila sampai aku tak tahu nak pakai
baju ape mase nak pergi tu..hahaha..kelakar gila...

Ada beberapa destinasi yang kitorang pergi..
Aku taknak cerita panjang, so aku letak gambar banyak-banyak ok..

Destinasi pertama : Taman Botani


ni mase turun dari bas kat taman botani


ni plak kat kolam yang dipenuhi teratai..



bersama laoshi mandarin kami..

Destinasi kedua : Kek Lok Si Temple


salah satu temple yang ada disitu..


taman yang sangat cantik..


bergambar bersama kambing..tahun kambingkan..hehe


mencapub sebentar..haha



Destinasi ketiga adalah di tokong ular tapi malangnye time tu semua
cam tengah penat so tak ambil gambar sangatla..
Lagipun cam geli sekejap tengok ular-ular yangg ade kat situ..
Destinasi terakhir pun tak amik gambar iaitu Queensbay mall..
Queensbay tu dah selalu sangat pergi so cam tak excited sangat la..hehe
Apa-apa pun memang bestla trip ni..dapat gak la kenal budak-budak
junior tourism yang sebelum ni tak berape nak kenal sangat..haha..
Sekerang ni tak sabar nak pergi langkawi plak..hehe



3 comments:

Abil ♥ said...

Langkawi langkawi. Oh excited nya!

Manja (let it be my sweet name) said...

pulau pinang tempat yg best, manja sendiri pun x sempat round satu pulau lagi huhu

miera azzudin said...

yup..wlaupn dh dok penang dekat 2thn pn x abis pusing lagi..huhu