new

Thursday, March 24, 2011

Langkawi...

Dah lama aku tak update blog ni kan...
Ni semua gara-gara test and kuiz yang banyak..
Pastu sibuk wat persiapan tok pergi trip ke langkawi...
So cakap pasal trip gi langkawi...
Aku akan bertolak esok pagi ke langkawi...
Tak sabar gila rasanye..hehe..
Lama dah tak gi langkawi...

So aku akan kurangla menjenguk blog ni..
Thanks pada reader yang sudi bukak blog ni
walaupun tak berupdate dah lama dah..huhu
And mungkin aku akan lagi lama tak update pas ni
coz dah nak exam..
Test 2 pun bakal dijalankan plak..
Pening la dibuatnye and aku akan jarang online
and takkan sempat nak update...
Walaupun hakikatnye aku nak update macam-macam
tapi tak berkesempatan...

Tadi test table manner..huhu
Huh..tension coz ade tragedi yang berlaku...
Memang memberi kesan yang mendalam...haha
K la wish me selamat sampai ke langkawi esok
and semoga trip tu akan happening...:)

1 comment:

M.H.M.Z said...

have a safe trip :)